Saturday, 8 October 2011

~ NAMUN AKU INGIN KAMU TAHU YANG AKU TAK BOLEH HIDUP TANPAMU ~


cinta kadang tidak bersama jodoh, namun selalunya jodoh pasti ketemu cinta..
sekiranya langkangkah ini berlalu dan membuatkan kamu menanti, dan tertunggu tunggu..maafkanlah aku..maafkan daku krn aku telah nekad..aku telah berazam dgn spnuh ati..utk pergi jauh dr dunia kita..krn kita bukan lagi bersatu..krn kita bkn lagi aku da kamu yg dulu..
aku ingin kamu tahu walau langkahku goyang walaupun langkahku berat..aku ingin ada kamu..aku ingin kamu tahu aku amat perlukan kamu..akan namun satu hakikat..biarkan saja relakan saja..walau amat aku mahu kamu di sampingku..dan masih ada lagi langkah seterusnya membuat dirimu merana menanti..di buai rindu yang mencengkam hati meratap rayu dalam esakan berpadu..kan ku hentikan saja langkah ini seketika..demi untuk tahu krn hendak mengetahui..apa yg belum jua aku tahu mungkin ada yg aku sudah tertinggal..jika tiada perkhabaran, sehingga bila tetap menjadi rahsia..
aku ingin tahu satu kisah tentang erti setianya dalam kamar sepi..sedang merasakan hanya membuatkan aku semakin lara namun semakin kuat aku ingin tahu dari sebuah penantian yang penuh kesepian..

dan langkah aku masih lagi tersusun..di dlm kamar kesepian mencari suratan yang tiada jawapan dan langkah seterusnya akn aku pastikan agar aku kuat dalam menghayati hamparan kasih agar mengalas suratan ilahi..pasti akan aku serahkan segalaNya pada takdirMu..
andai tiada lagi akan rindunya kamar..dan tiada lagi berpaksi akan kebenaran..moga kesepian itu ada jawapan..
aku ingin kamu tahu apa mahuku..aku ingin selalu ada denganku aku ingin kamu selalu hadir dan temani aku di setiap waktu di setiap masa kerana KAMU KESAYANGANKU..
dan jika langkah ini xmungkin aku teruskan lagi..bila aku lumpuh dan lemah lalu terjatuh dan tersungkur biarkan saja..biarkan saja aku jatuh dan rebah..Jangan ada mata yang memandang sinis..jangan ada tangan yang menghulur Aku tidak mahu kamu lihat..aku tidak mahu kamu ada..aku tak perlukan kamu..Biarkan saja aku reput dan hilang di balik kenangan..
Namun aku ingin kamu tahu yang aku tak bisa hidup tanpamu..Aku RINDU~

No comments:

Post a Comment